PSD Constanța nu consideră că alegerile parlamentare trebuie organizate cu orice preț

0
281

Felix Stroe, președintele Organizației Județene a P.S.D. Constanța, a declarat vineri că alegerile parlamentare nu trebuie organizate cu orice preț, în contextul pandemiei atât de virulente de COVID-19. Însă, partidul de la malul mării îndeamnă la respectarea ultimelor măsuri restrictive luate de Guvern.

În cadrul unei conferințe de presă de prezentare a candidaților P.S.D. Constanța la alegerile parlamentare, reprezentanții P.S.D. Constanța au îndemnat cetățenii să respecte noile măsuri restrictive impuse de Guvern, dar consideră că trebuie organizată o consultare a tuturor partidelor și a opiniei publice cu privire la planul Executivului pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Nu comentăm necesitatea noilor măsuri restrictive, este regretabil că s-a ajuns aici, că măsurile de prevenire de până acum au fost ineficiente și am ajuns la pragul psihologic de 10.000 de noi cazuri în fiecare zi. Dacă nu se vor respecta restricțiile, specialiștii susțin că vom ajunge, în luna decembrie, la 25.000 de cazuri zilnice. Trebuie o consultare a tuturor partidelor, a opiniei publice (…) Trebuiau luate de mult aceste măsuri, trebuiau discutate cu populația“, a declarat Felix Stroe, președintele Organizației Județene a P.S.D. Constanța.

În plus, liderul pesediștilor de la malul mării consideră că alegerile parlamentare nu trebuie organizate cu orice preț, în contextul pandemiei atât de virulente de COVID-19.

„Aceste măsuri heirupiste ale Guvernului sunt generate de spaimă. Bine ar fi ca Guvernul să se gândească dacă merită să se țină alegerile parlamentare. P.S.D. nu vrea aceste alegeri cu orice preț, în contextul acestei pandemii atât de virulente“, a explicat Felix Stroe.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, candidat pentru Senatul României, și-a exprimat nedumerirea cu privire la decizia Guvernului de a închide toate școlile din țară, în condițiile în care în unele localități constănțene incidența cazurilor de COVID-19 este sub 1/1.000 de locuitori.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.