PSD Constanța vrea să trimită în Parlament trei senatori și cinci deputați

0
466

P.S.D. Constanța crede că va obține 35% din voturile din județ la alegerile parlamentare. În urma acestui rezultat, partidul de la malul mării ar dori să trimită în Parlament trei senatori și cinci deputați.

P.S.D. Constanța a marcat deschiderea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare printr-o conferință de presă în care și-a prezentat candidații pentru Camera Deputaților și Senatul României.

Reamintim că aceștia sunt următorii:

Pentru Camera Deputaților:

1. Horia Țuțuianu

2  Cristina Dumitrache

3. Lucian Lungoci

4. George Vișan

5. Costin Răsăuțeanu

6. Neculai Tănase

7. Luminița Vlădescu

8. Adriana Gheorghe

9. Marilena Dragnea

10. Silviu Gârea

11. Nicolae Roșu

12. Ana-Maria Oprea

13. Mihalache Mușat

14. Florin Chelaru

Pentru Senat:

1. Felix Stroe

2. Liviu Brăiloiu

3. Dan Georgescu

4. Mărioara Cojoc

5. Mariana Gâju

6. Gheorghe Manta

7. Gabriela Iacobici

„Ne mândrim pentru că avem o listă în care sunt prezente opt doamne, un fapt relevant și reprezentativ pentru femeile din județul Constanța, pe care le respectăm. Majoritatea candidaților noștri sunt tineri, dar candidează și oameni cu experiență, reușim să acoperim toate domeniile vieții economice și sociale. Sunt oameni despre care avem convingerea că vor atrage un vot semnificativ. (…) Faptele noastre sunt cea mai bună garanție că voturile vor fi acordate unor oameni competenți, care vor lucra în Parlament pentru toți cetățenii județului Constanța“, a declarat Felix Stroe, președintele Organizației Județene Constanța.

P.S.D. Constanța crede că va obține 35% din voturile din județ la alegerile parlamentare. În urma acestui rezultat, partidul de la malul mării ar dori să trimită în Parlament trei senatori și cinci deputați.

Cel mai important obiectiv al candidaților P.S.D. Constanța la alegerile parlamentare este construirea unui spital regional pentru copii și refacerea sistemului de irigații din județ.

Parlamentarii P.S.D. Constanța își doresc să promoveze, printr-un proiect de lege, și acordarea unui ajutor de stat de 100.000 de euro pentru fiecare companie care înființează locuri de muncă. De asemenea, vor propune majorarea salariul minim brut la 3.000 de lei, iar pentru mediul rural, granturi de 30.000 de euro pentru fiecare întreprindere socială și de inserție nou-creată, în domeniul agriculturii.

Pentru vârstnicii dezavantajați, care au rămas singuri, fără familie alături, viitorii parlamentari P.S.D. Constanța ar solicita înființarea mai multor centre sociale în județ, locuințe, cămine sau pensiuni. Și un venit suplimentar de 2.000 de lei pentru fiecare dintre ei.

PSD Constanța va propune în Parlament și majorarea indemnizației pentru creșterea copilului la nivelul salariului minim pe economie, acordarea de vouchere de 400 de euro pentru fiecare nou-născut, vochere pentru copiii înscriși la creșă, și sprijinirea familiilor monoparentale sau cu mai mulți copii cu acordarea de vouchere de 1.000 de euro pentru reconversia profesională a părinților acestora.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.