RADET furnizează apa caldă în Faleză Nord sub formă de fântână arteziană

0
1618

După relativ recenta asfaltare de pe strada Unirii din municipiul Constanța, dinainte de a fi transformată în sens unic, RADET a înregistrat avarii consecutive în apropiere de Complexul Unirii. În dimineața de 11 octombrie, un gheizer de apă caldă a țâșnit iar de sub asfalt.

Asfaltul în zona Complexului Unirii mai mult a stat spart și peticit din cauza avariilor nenumărate înregistrate în zonă de RADET. Conductele vechi de zeci de ani cedează tot mai frecvent. În dimineața de 11 octombrie, avaria a fost una spectaculoasă după ce apa caldă a țâșnit cu putere din asfalt, ajungând până la etajul patru al unui bloc învecinat.

„Ca urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, nu se furnizează energie termică pentru preparare apei calde de consum, în data de 11.10.2020, începând cu ora 13:00, la punctele termice 30, 31, 33, care deservesc zona Faleză Nord.

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RADET.

UPDATE, ora 00.00: RADET a anunţat că a finalizat lucrările de reparaţii.

“Echipele de intervenție ale R.A.D.E.T. Constanța au finalizat lucrările de eliminare a avariilor din zona Faleză Nord.

Estimăm că astăzi, în jurul orelor 01:00 vom obține parametri de calitate ai apei calde de consum pentru toți consumatorii care au fost afectați de aceste lucrări.

Pentru orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, vă rugăm să ne solicitați intervenția la Dispeceratul R.A.D.E.T., la numărul de telefon 0241 616 792″ – se arată în comunicatul regiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.