Radu Mazăre și Decebal Făgădău, trimiși în judecată, din nou, de DNA: ar fi vândut terenuri fără licitație, sub prețul pieței

0
1204
Radu Mazăre și Decebal Făgădău, trimiși în judecată de DNA

La final de an 2020, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost trimis în judecată, din nou, de procurorii anticorupție. Odată cu el a fost deferit justiției și Decebal Făgădău, următorul pe lista foștilor primari ai Constanței.

Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat, marți, 29 decembrie, dosarul penal 8333/118/2020, având ca obiect “infracțiuni de corupție”, în care fostul edil al Constanței, Radu Ștefan Mazăre are calitate de inculpat, împreună cu Marcela Enache, fost secretar al Consiliului Local Municipal Constanța.

Totodată, într-un alt dosar separat, 8332/118/2020, înregistrat pe rolul aceleiași instanțe, apare, tot în calitate de inculpat, și Decebal Făgădău, alături de același fost secretar al Consiliului Local, cercetat pentru fapte de corupție.

În aceste dosare se vorbește despre înstrăinarea unor terenuri din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia către apropiați ai inculpaților, fără licitație și la prețuri mci, mult sub prețul real.

Pentru început, judecătorii de cameră urmează să analizeze dacă înaintarea dosarelor în instanță s-a făcut cu respectarea tuturor condițiilor, în caz contrar acestea urmează a fi întoarse la parchet. Momentan nu a fost sabilit niciun termen în cele două dosare.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.