Radu Mazăre vrea să fie transferat în Madagascar

0
776
Radu Mazăre

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, vrea să fie transferat în Madagascar! El a formulat solicitări în acest sens, însă fără rezultate. Mazăre a cerut să fie transferat acolo de unde a fost extrădat anul trecut.

Două solicitări au fost formulate în acest sens, la instanţe diferite. Prima a fost formulată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe 20 mai 2020, în dosarul 1136/1/2020,  iar cea de-a doua a fost formulată la o zi diferenţă, pe 21 mai, de data aceasta la Tribunalul Constanţa, în dosarul 2634/118/2020.  În ambele cazuri, judecătorii au respins solicitările.

 „Respinge, ca inadmisibilă, cererea formulată de petentul Mazăre Radu Ştefan privind transferul temporar în Republica Madagascar. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 29 mai 2020”, se arată în încheierea de şedinţă, la Instanţa supremă.

În primăvara acestui an, Radu Mazăre, aflat în executarea unei pedepse primită în dosarul retrocedărilor, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Slobozia.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.