RAEDPP va repara garsoniera afectată de incendiu, dar va imputa cheltuielile vinovatului

0
2063

Luni, 3 mai a.c., pompierii I.S.U. Dobrogea au intervenit la un incendiu izbucnit la parterul unui bloc de pe strada Umanității, în Cartierul Henri Coandă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

O garsonieră de la parterul unui bloc din Cartierul Henri Coandă a ars în a doua zi de Paști, în jurul orei 11.00. Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, patru echipaje SMURD, un echipaj de la Descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și trei ambulanțe S.A.J.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Reparațiile vor fi realizate de Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, administratorul campusului social, după finalizarea anchetelor. Cheltuielile vor fi imputate persoanei responsabile de izbucnirea incendiului.

„În urma incendiului, o garsonieră a fost distrusă aproape în totalitate. Îmbucurător este că nu avem nicio victimă.

R.A.E.D.P.P. va repara garsoniera. După finalizarea și comunicarea rezultatelor anchetei organelor de cercetare, și în urma evaluării Serviciului Tehnic din cadrul regiei, vom face reparațiile necesare și vom imputa toate cheltuielile locatarului vinovat de incendiu.

Din fericire, nu a fost afectată structura imobilului“, ne-a declarat Stere Hira, directorul general provizoriu al R.A.E.D.P.P.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.