Rafturi goale în magazine! Profi limitează achiziţia anumitor produse: “Îndemnăm clienţii să fie cumpătaţi şi solidari cu semenii lor”

1
4105

Pe fondul informaţiilor din ultimele zile, referitoare la incidenţa cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, constănţenii au cumpărat produse în exces. Este al doilea val de stocuri de alimente pe care constănţenii şi le fac, după isteria din februarie-martie 2020, când au golit rafturile, de spaima că nu vor mai găsi magazine deschise ori marfă.

În condiţiile în care se înregistrează, din nou, o avalanşă de cumpărături şi golire mult prea rapidă a rafturilor cu alimente de bază, în magazinele Profi au reapărut anunţuri cu privire la limitări. Astfel, Profi limitează achiziţia de zahăr, ulei, făină, mălai – adică produsele cele mai vândute în aceste zile.

“Din dorinţa de a asigura alimente de bază tuturor clienţilor noştri, limităm achiziţia următoarelor alimente (zahăr, ulei, făină, mălai) la 6 bucăţi de fiecare bon fiscal. Îndemnăm totodată clienţii să fie cumpătaţi şi solidari cu semenii lor. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, este mesajul postat în magazinele Profi din Constanţa.

Reamintim că municipiul Constanța riscă să fie carantinat, iar asta pentru că rata de incidență la mia de locuitori a ajuns luni, 9 noiembrie, la 5.45, iar la nivelul județului Constanța la 3.67, ceea ce înseamnă o creștere îngrozitoare și a noilor cazuri de COVID-19.

A.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.