RAJDP Constanța a scăpat de insolvență

0
126

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța a scăpat de faliment. Tribunalul Constanța s-a pronunțat, în acest sens, joi, 25 noiembrie, după 6 ani de la deschiderea procedurilor.

RAJDP, aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța (CJC), a scăpat de incolvență, după 6 ani de la deschiderea acestei acțiuni în instanță. Potrivit încheierii de ședință a Tribunalului Constanța, în dosarul 8071/118/2015, ”Dispune închiderea procedurii insolvenţei debitoarei REGIA AUTONOMĂ JUDEŢEANĂ DE DRUMURI ŞI PODURI CONSTANŢA S.A. În temeiul art. 175 din Legea nr. 85/2014: Menţine înregistrarea debitoarei REGIA AUTONOMĂ JUDEŢEANĂ DE DRUMURI ŞI PODURI CONSTANŢA S.A. în Registrul Comerţului Constanţa.

În temeiul art. 180 din Legea privind procedura insolvenţei, Descarcă pe administratorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art.179 din Legea nr. 85/2014: Dispune notificarea prezentei sentinţe creditorilor prin publicare în BPI, DRGFP Galaţi prin AJFP Constanţa, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru efectuarea menţiunilor corespunzătoare, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare prin BPI. Apelul se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 25.11.2021”.

De precizat că mai multe primării din județ, precum și societăți comerciale și bănci, au cerut falimentul Regiei, după ce aceasta a înregistrat datorii colosale către acestea. Începând din 2016, situația RAJDP a început să-și revină, astfel încât, după 5 ani, Regia Județeană de Drumuri a scăpat de insolvență.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.