Rareș Bogdan: „Când Dumnezeu îți dă șansa să conduci poporul tău, nu te poți juca, nu te superi și îți iei jucăriile și pleci“

1
309
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL susține că liberalii nu au niciun motiv să renunțe la actualul premier și susține că acesta este susținut în continuare de președintele Klaus Iohannis.

Rareș Bogdan s-a arătat încrezător că vor guverna în continuare.

„Nici nu ne-am gândit, nu ne interesează chestiunea asta, pe noi ne interesează să guvernăm România. Îi informez pe cei din USR PLUS și pe cei care îi aplaudau că în România începe școala. În momentul acesta, se va schimba structura administrativă a guvernului și în 45 de zile, începând de mâine, trebuie să avem un nou guvern trecut prin Parlament. (…) Suntem nevoiți să preluăm ministerele abandonate de USR PLUS pentru a guverna o țară, pentru că nu te poți juca cu începerea școlii și cu creșterea facturilor la energie. Dar, vom discuta și despre ce au făcut unii și alții. Vom guverna România în următorii 3 ani plus 4. Când Dumnezeu îți dă șansa să conduci poporul tău, nu te poți juca, nu te superi și îți iei jucăriile și pleci”, a adăugat Rareș Bogdan, citat de stiripesurse.ro.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. Rareș Bogdan vorbește de verificarea semnăturilor? Crede ca USR. Plus este ca d.lui??iar din alta ordine de idei, se poate compara cu d.l Ludovic Orban, politician convins, (nu corupt ca d.lui,) și respectat de celelalte partide. Ludovic Orban poate fi identificat cu PNL… Are aceleași convingeri de la început pana la sfârșit, sper… Oricum pana acum le.a menținut… Dar Rareș B.. Ce liberal este?? Când era în Tv. Striga și împroașcă în PSD… A întrat în politica în PNL, care era la putere. A fost pus pe lista europarlamentarilor și a fost ales în unanimitate, toată lumea crezând în spusele dlui care se dovedesc nu convingeri, ci minciuni…iar acum este în grupul condus din umbra de PSD.. Și la comanda PSD… Numai sa profite… D.l Orban a făcut asa ceva?? Și.a onorat funcția… Este Președintele C. D. Pentru toate partidele, nu numai pentru voi… Cum poți vorbi de d.l Orban asa?? Ar fi trebuit sa.i pupi picioarele pentru locul pe care îl ai. Nerusinatule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.