Rareș Bogdan critică aspectul orașului Constanța: “Decebal Făgădău, dacă avea decență, nu mai candida pentru al doilea mandat”

0
646
Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan a venit la Constanța, miercuri, 23 septembrie a.c., pe ultima sută de metri înainte de alegerile locale din data de 27 septembrie, pentru a susține o conferință de presă, alături de candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.


În cadrul acestei întruniri, Rareș Bogdan a criticat felul în care arată Constanța, mai ales centrul vechi, inima orașului, despre care a spus că arată jalnic: “Mi-a venit să plâng când am luat la pas Piața Ovidiu“.

În plus, a făcut comparație între centrul vechi ale altor orașe din România și centrul vechi al Constanţei:
Acum patru ani l-am susținut pe amiralul Vergil Chițac, îl susțin și acum. O să spun despre ceea ce se întâmplă în partea sudică-estică a României. După aceste alegeri vâ invit să facem o plimbare în aceste regiuni. Data trecută am vizitat centrul vechi al orașului Constanța. Nu știu dacă vă dați seama cât de rău arată. De aceea vă invit să vizitați alături de mine orașele Brașov, Suceava, Iași, Oradea, Cluj și o să vedeți diferențele. Constanța trebuia să fie pe locul 2, în topul orașelor din România“.

Despre actalul primar al Constanței, dar și candidatul PSD pentru al doilea mandat, Decebal Făgădău, Rareș Bogdan a spus că ar fi trebuit să nu mai candideze:”Dacă avea decență, Făgădău nu mai candida, a fost mâna dreaptă a lui Mazăre, să spună <<mersi>> că nu l-a luat DNA“.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.