Rareș Bogdan, despre posibila refacere a USL: Pentru țară trebuie să treci peste orice

0
280
Rareș Bogdan

Prim-vicerpreședintele PNL Rareș Bogdan susține că PNL este deschis la negocieri atât cu PSD, cât și cu USR, numai că o majoritate largă poate fi formată doar cu PSD și cu UDMR.

Rareș Bogdan spune că partidul său va trece peste orice pentru țară:

„Noi vom discuta atât cu USR, cât și cu PSD. O să luăm decizia corectă, pentru a încheia criza politică. Oamenii sunt exasperați. Ținem deschise negocierile. Aritmetica e dură și clară. Pentru o majoritate mai avem nevoie de 9 parlamentari, de la minorități, neafiliați sau de la domnul Orban, asta pentru o majoritate cu USR. Cu PSD e mai simplu – ajungem la o majoritate largă cu UDMR. Sunt alte incompatibilități, dar pentru țară trebuie să treci peste orice”, a spus luni Rareș Bogdan. În cazul unei alianţe cu PSD, se va discuta despre o “alianţă paritară, excluzând însă miniştrii UDMR, doi sau trei, care vor rămâne în Executiv, pentru că au fost “un partener care s-a comportat absolut elegant”.

În ceea ce privește reforma în justiţie, aceasta va continua, iar ca PNL “va veni cu o propunere de ministru al Justiţiei care să fie aprobată de populaţie”.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.