Rareș Bogdan, prezent la Constanța, îl felicită pe primarul Chițac pentru că a destrămat o dinastie

0
972

Prezent la Constanța, la alegerile din cadrul Biroului Politic Județean PNL Constanța, europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că îl felicită pe primarul Vergil Chițac precum și pe președintele CJC, Mihai Lupu pentru că au reușit să destrame dinastia social democrată.

“Vreau să îl felicit în primul rând pe omul care-l promovat ca cel care poate dărâmă o dinastie: Vergil Chitac. El n-a facut-o singur, ci alături de Mihai Lupu și Bogdan Huțucă. Și alături de voi toți, pentru ca nu putea de unul singur să alunge această hidra monstruoasă.”

Acesta a mai declarat: “Echipa Vergil Chitac și Mihai Lupu va schimba fața acestui oraș și a acestui județ. Peste trei ani aceștia vor fi modele de succes într-un parteneriat cu actualul premier, Florin Cîțu. Și eu m-am alăturat lui pentru că știu ce înseamnă un premier vizionar, un finanțist cu viziune, care vrea să schimbe această țară alături de liderii administrațiilor locale și județene.”

La congresul alegerilor sunt prezenți premierul Florin Cîțu, fostul premier și președintele PNL, Ludovic Orban, dar și primarul Clujului Emil Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.