Rareş Bogdan: „Sincer, de Raed Arafat m-am cam săturat”

0
142


Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că este extrem de indignat de intervenţia de la Spitalul Foișor, prin urmare îl somează pe Raed Arafat să se prezinte luni cu un raport detaliat legat de acţiunea de vineri seară.

Acesta i-a convocat şi pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi pe primarul Capitalei Nicuşor Dan şi le reaminteşte acestora că au ajuns la putere prin eforturile din campania electorală ale tuturor partidelor din coaliţie, astfel că nu va accepta ca acţiunile lor să se reflecte asupra modului în care românii percep Partidul Naţional Liberal, printr-o intervenție telefonică la RomâniaTV.

Inainte de a fi lider politic sunt om și mă gândesc că acolo, la Foișor, puteau fi bunicii mei, părinții sau copiii. Imaginile au depășit orice limita, eu m-am saturat și tocmai de asta nu voi participa doar la Biroul Executiv de luni, ci și la coaliție, și voi cere ca Vlad Voiculescu, Raed Arafat și Nicușor Dan să se prezinte la comisie, pentru că ei nu au ajuns în pozitiile astea pur și simplu, ci pentru că toți am facut campanie ca să îi aducem la putere (…) Sincer, eu m-am cam săturat de domnul Raed Arafat, nimeni nu e de neînlocuit. Nicușor Dan a venit să conducă Bucureștiul pentru ca PNL și PLUS și au retras candidații, așa ca trebuie să ne explice care a fost comunicarea lui cu Spitalul Foișor. Raed Arafat nu stă la putere pentru că e Arafat, ci pentru că noi îl ținem la putere, deci trebuie să vina și să dea răspunsuri, iar cu mine nu se va juca.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.