Răspunsul elegant primit de Dana Budeanu de la editura Curtea Veche

0
1229
Dana Budeanu

Cunoscută pentru limbajul și replicile tăioase, veșnic nemulțumită și cu o părere foarte bună despre ea și alegerile sale, Dana Budeanu a primit o replică pe măsură, dar elegantă.

O anti vaccinistă convinsă, Dana Budeanu a reacționat dur după ce editura Curtea Veche și lanțul de magazine Diverta au anunțat că oferă cărți gratuite celor care se vaccinează în această perioadă:

„NU MAI CUMPĂR ÎN VIAȚA MEA NICIO CARTE EDITATA DE CURTEA VECHE ȘI NIMIC DE LA DIVERTA! FĂTĂLĂILOR! MARȘ!“ a postat în mediul online Dana Budeanu.

Replica celor vizați de ieșirea acesteia, nu a întârziat să apară:

„Ne pare rău că am pierdut un cititor.

De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți. 🙏🙏🙏

PENTRU ĂȘTIA CARE RĂMÂN

NU UITAȚI, FĂTĂLĂILOR ȘI AMEȚITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREȘTI SĂ-ȘI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ“ a răspuns curteavechepublishing.

După acesta, Dana Budeanu a continuat cu replicile acide atât la adresa acestora, cât și a altor promoții bazate pe dovada vaccinării.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.