Rata de incidență în municipiul Constanța, în creștere: a ajuns la 4,18 la mia de locuitori

0
926

România s-a confruntat joi, 5 noiembrie a.c., cu un număr îngrijorător de noi cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov-2, mai precis 9.714 persoane în doar 24 de ore. Totodată și numărul de decese raportate, la nivel național este unul tragic.

Paturile la Terapie Intensivă sunt ocupate în mai toate spitalele din țară, astfel s-a decis ca noi măsuri să se impună, asemenea celor pe care cetățenii le-au respectat pe perioada stării de urgență.

Județul Constanța trece și el pe lista județelor cu probleme în ceea ce privește numărul de persoane confirmate pozitiv cu COVI-19, asta deși pe perioada stării de urgență a fost județul în care numărul de cazuri, dar și decese nu era foarte mare, în contextul în care aici au fost cazați peste 1.000 de repatriați.

Revenind, în acest moment rata incidenței a ajuns la 2.69, la nivelul județului Constanța, iar la nivelul municipiului Constanța, rata de infectare a ajuns la 4.18, semn că ne apropiem de o posibila carantinare, dacă numărul de noi cazuri va crește.

Lista cu rata de incidență în județele constănțene în perioada 22 octombrie a.c.- 5 noiembrie a.c.:

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.