Razie a poliţiştilor de la Transporturi: au fost întocmite mai multe dosare penale pentru case construite ilegal pe malul drept al Dunării

0
324

În cursul zilei de sâmbătă, 9 octombrie, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat o acțiune pe linia creșterii siguranței și securității navigației, a protejării ecosistemului, combaterea evaziunii fiscale, prevenirea și combaterea pescuitului ilegal.

Au fost verificate permise de pescuit și au fost controlate mai multe autovehicule, fiind legitimate peste 40 persoane. În urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.200 de lei, totodată fiind constatate mai multe infracțiuni. Polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au identificat, pe malul drept al Dunării, în zona de protecție a fluviului, mai multe case de locuit, care ar fi fost construite fără aviz și autorizație de la Administrația Apelor Române. Locuinţele sunt edificate între kilometrii 324 şi 326, e către cetăţeni din localitatea Dunăreni.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetate penală, conform Legii 107/1996.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.