Razie de amploare a poliției și jandarmeriei în Slobozia

0
117
Razie a polițiștilor. FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat în cursul zilei de ieri, pentru prevenirea faptelor cu violență pe raza municipiului Slobozia și diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere.

La data de 11 august a.c., 40 de polițiști ialomițeni cu sprijinul a peste 10 jandarmi precum și 7 polițiști locali au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică, pe raza municipiului Slobozia.

În cadrul raziei, polițiștii au acționat în filtre rutiere, precum și în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în piețe, târguri, centre comerciale și terase.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate 273 de persoane, controlate peste 186 de autovehicule și verificate 6 societăți comerciale, cu puncte de lucru în municipiul Slobozia.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 16.300 de lei, cele mai multe amenzi fiind aplicate de polițiștii rutieri conducătorilor de autovehicule care au încălcat normele de circulație.

Ca măsuri complementare au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.