Razie de amploare în municipiul Slobozia

0
435
Razie a polițiștilor. FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat în cursul zilei de ieri pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid19 și diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere. Au fost aplicate 89 contravenții și verificate peste 240 de autovehicule.

La data de 1 aprilie a.c., 39 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică pe raza municipiului Slobozia, precum și de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020.

În cadrul acțiunii polițiștii au acționat în filtre rutiere, precum și  în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în piețe, târguri, centre comerciale și terase.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate 285 de persoane și controlate peste 240 de autovehicule, în special transportul în comun de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 89 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.400 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și pentru încălcarea normelor rutiere, iar ca măsuri complementare au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Municipiul Slobozia a depășit incidența de 4 cazuri la mia de locuitori, astfel că în zilele de vineri, sâmbătă și duminică circulația va fi permisă doar până la ora 20, iar magazinele se închid la ora 18:00.De asemenea, activitatea sălilor de sport și fitness se suspendă în localitățile unde rata de infectare cu COVID 19 este mai mare de 4 la mia de locuitori.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.