Razii de amploare ale polițiștilor, pe raza orașului Năvodari

0
2201
Polițiștii i-au sancționat pe șoferii care au încălcat prevederile Codului Rutier. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat, sâmbătă, 21 august a.c., în intervalul orar 10.00 – 14.00, o acțiune pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

În acest context, au fost legitimate peste 60 de persoane și verificate mai multe unități comerciale. Totodată, polițiștii au oprit pentru control aproximativ 30 de vehicule. În urma activității, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.500 de lei.

Aceiași polițiști de la Năvodari au acționat și în intervalul orar 20.00 – 02.00, pentru prevenirea și combaterea producerii unor evenimente negative privind circulația pe drumurile publice și pe linie de ordine publică.

Astfel, au fost legitimate peste 70 de persoane și controle 30 de vehicule, fiind aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 21.200 de lei. Totodată, au fost fiind reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere, dintre care 1 pentru consumul de băuturi alcoolice, și ridicate 3 certificate de înmatriculare.

În ambele acțiuni au fost angrenați jandarmi și polițiști locali.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.