VIDEO. Razii în autobuzele din Constanța: s-a verificat respectarea obligației purtării măștilor în rândul călătorilor

0
831

Serviciul Rutier Constanța a înteprins în cursul zilei de vineri, 7 august a.c., o acțiune de verificare, în ceea ce privește respectărea măsurilor de protecție individuală prevăzute de Legea 55/2020, în mijloacele de transport în comun.

Au fost aplicate șapte amenzi în 30 de minute de către politiștii de la rutieră călătoritorilor fără mască din autobuze și microbuze. În cursul dimineții a fost razie la intrarea în oraș pe drumul vechi spre mare, iar controalele vor continua pe tot parcursul sfârsitului de săptămană.

La acțiune a fost prezent și comisarul șef Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier Constanța.

Filtrele au fost instalate sub Podul CFR , unde traficul spre oraș este cel mai intens. Astfel, au fost trase pe dreapta autobuzele Regiei Locale de transport și toate microbuzele particulare care fac trasee județene. Amenzile au apărut de la primul oprit.

”Cei sancționați pentru că nu purtau masca de protecție au spus că, în drum spre stația de autobuz nu au găsit nicio farmacie pentru a-și cumpăra mască (…) Le-am oferit noi măști”, a declarat șeful Serviciului Rutier Constanța, Constantin Stoian.

Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier Constanța

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.