Razii în județul Tulcea la terase și alte locuri publice

0
1162
Ieșirile în aer liber sunt verificate de către forțele de ordine. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectura Tulcea a anunțat că, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor Covid-19, începând din seara de vineri, 3 iulie au fost dispuse mai multe acțiuni pe raza întregului județ care implică numeroase forțe de ordine.

Polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Serviciului de Poliție Delta Dunării, Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare precum și ai Direcției de Sănătate Publică vor verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, se vor desfășura activități de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică.

Pentru organizarea acestor acțiuni se vor suplimenta efectivele și mijloacele tehnice din teren, astfel că pe raza județului vor fi angrenați zilnic peste 120 de participanți din care aproximativ 100 de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.