Razii la sălile de jocuri de noroc din Constanţa: poliţiştii le-au găsit deschise, deşi este interzis!

2
7148

Oamenii legii au demarat mai multe controale duminică, 24 ianuarie, după ce constănţenii au sesizat că, deşi restricţiile aferente unui oraş aflat în zona roşie nu au fost ridicate, sălile de jocuri de noroc au început deja să funcţioneze. Împărţiţi pe secţii, poliţiştii au luat la “puricat” toate sălile din municipiu, în total 10 fiind sancţionate.

Astfel, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 4 au constatat faptul că o societate comercială de tip sală de jocuri, situată pe strada Dezrobirii, nu respectă prevederile legale privind suspendarea activităților comerciale. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

De asemenea, în intervalul orar 15.00-17.00, polițişti din cadrul Secției 5 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus, ocazie cu care au constatat faptul că 5 societăți comerciale de tip sală de jocuri, situate pe strada Brizei (2), bulevardul Aurel Vlaicu (2), respectiv bulevardul 1 Mai, nu respectă prevederile legale privind suspendarea activităților comerciale. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare.

În jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 3 au constatat faptul că o societate comercială de tip sală de jocuri, situată pe bulevardul Tomis, nu respectă prevederile legale privind suspendarea activităților comerciale. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Şi poliţiştii din cadrul Secției 2 au desfășurat o acțiune pe această linie, constatând faptul că 3 societăți comerciale de tip sală de jocuri, situate pe strada Soveja, strada Cișmelei și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nu respectă prevederile legale privind suspendarea activităților comerciale. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare.

A.C.

Citeşte şi:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.