Răzvan Filipescu, candidat PRO-România pentru Senat, a votat pentru redeschiderea școlilor și pentru testare gratuită

0
192
Răzvan Filipescu - Pro România. Foto: Focus Press

Răzvan Filipescu, candidat pentru Senat din partea PRO-România, a declarat că a votat pentru sănătate, testare în masă și redeschiderea școlilor. Și colegul său de partin, Valentin Trofin, candidat pentru un post de deputat, a susținut același lucru.

”Am votat pentru o echipă de oameni profesioniști, pentru o echipă de parlamentari care să reprezinte cu adevărat interesele județului Constanța, nu ca până acum. Am votat pentru testare gratuită, pentru redeschiderea școlilor, dar am votat și împotriva haosului care se observă inclusiv la partea de organizare a alegerilor, și a deciziilor haotice luate în ultima vreme. Nu mai vreau să văd coincidențe de-astea, cum ar fi piețele să se deschidă pe ultima sută de metri, subvențiile și toate ajutoarele se dau pe ultima sută de metri. Noi vrem să facem o politică transparentă. Pentru asta am votat, pentru un viitor mai bun”, a declarat Răzvan Filipescu, la ieșirea din secția de votare.

La rândul său, Valentin Trofin, candidat Pro-România pentru Camera Deputaților, a declarat, ca și Răzvan Filipescu, faptul că își dorește mai multă transparență:

 ”Am fost astăzi la vot cu mare încredere, am votat pentru un prim-ministru care a arătat că poate să scoată țara din criză, am votat pentru redeschiderea școlilor și pentru ieșirea din situația actuală în care ne aflăm, prin testarea în masă și noul guvern să fie alături de toți românii și să nu lase pe nimeni în urmă”, a declarat Valentin Trofin.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.