RCS&RDS va supraveghea video parcurile, vapoarele, fântânile, bicicletele și scenele din Constanța

1
1801

Primăria Constanța a achiziționat serviciul de supraveghere video a mai multor obiective aflate în administarea sa. Contractul a fost semnat cu RCS&RDS S.A., până în luna august a anului viitor.

La începutul lunii iunie a.c., Primăria Constanța a inițiat o achiziție pentru supravegherea video a unor obiective pe care le administrează: 24 de stații de biciclete, cinci vapoare, șase parcuri, fântânile de la Miga și de la Oxford, scenele din Piațeta Perla și Casino Mamaia, Piața Ovidiu etc. Nu se vor monta camere în Parcul Tăbăcărie.

Firmele interesate au putut depune oferte până la data de 11 iunie a.c., iar în data de 09.07.2021 administrația locală a semnat contractul cu RCS&RDS S.A. Acesta a fost atribuit pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut“.

În total, 88 de camere vor supraveghea obiectivele Primăriei din 44 de locații, iar imaginile vor fi stocate. Municipalitatea va avea acces permanent, în timp real, la aplicația de monitorizare a camerelor, iar prestatorul va asigura remedierea oricăror deficiențe apărute.

RCS&RDS are maximum 30 de zile să monteze și să pună în funcțiune sistemul de supraveghere video.

Serviciul se va derula sub formă de abonament lunar, fără taxă de instalare sau alte costuri suplimentare.

Prețul convenit pentru îndeplinirea contractului, respectiv prețul serviciilor prestate de către RCS&RDS este de 134.977,92 lei, fără T.V.A., fix valoarea estimată a achiziției.

Camerele video și toate echipamentele instalate sunt proprietatea prestatorului pe toată perioada derulării contractului, până în iulie 2022.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. Un proiect bine-venit. Dar fix in parc, unde iti e frica sa intri dupa lasarea intunericului, nimic ? Liber la droguri si telefoane in continuare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.