Reacţie la declaraţiile consilierului Teo Hira: fostul viceprimar Dumitru Babu spune că biroul în care şi-a desfăşurat activitatea l-a renovat din buzunarul propriu

0
1715
Dumitru Babu (stânga), Costin Răsăuţeanu (dreapta)

Prezent la redacţia Focus Press, pentru a prezenta raportul de activitate aferent primei luni de consilier local municipal cu acte în regulă, Teo Hira a vorbit şi despre condiţiile din birourile foştilor viceprimari PSD (situate la etajul 1), care sunt dotate cu tavane moderne şi cu mochetă de bună calitate, spre deosebire de birourile de la etajul 2, unde este “inima activităţii din primărie”, şi unde angajaţii muncesc în condiţii deplorabile.

Teo Hira a precizat că birourile angajaţilor de la etajul 2 erau pline de fişete care obstrucţionau mişcarea, iar pereţii au deja igrasie. A fost dispusă, de dată recentă, mutarea arhivei aşa încât în birourle respective să existe spaţiu.

Interviul cu Teo Hira, care a avut loc live, pe pagina de Facebook a Focus Press, a fost urmărit şi de fostul viceprimar Dumitru Babu, care a reacţionat la comentariile consilierului local: “Tavanul şi toată amenajarea din birouri la care face referire au fost făcute din banii mei şi ai colegului, nu din bani publici!”. Tot Dumitru Babu a comentat şi declaraţiile lui Teo Hira referitoare la maşinile date în comodat primăriei de către anumite societăţi comerciale: “Primarul şi viceprimarii nu au folosit niciodată acele autoturisme. Ele au fost folosite de ani de zile, din mandatele anterioare erau acele contracte de comodat, pentru că primăria are doar 5 maşini. Contractele alea de comodat sunt cum e acum situaţia cu luminiţele pe care le pun gratuit anumite societăţi. Să vedem cum se descurcă primăria doar cu 5 maşini”, a transmis Babu.

De precizat că Teo Hira a ţinut să precizeze că nu spune că amenajarea din birourile foştilor viceprimari ar fi fost făcute din banii municipalităţii, ci doar a constatat diferenţa dintre etajul 1 şi etajul 2.

Interviul poate fi urmărit aici:

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.