Rechizite contrafăcute, descoperite într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea

0
263
Sursa foto: Politia de Frontieră

Odată cu începerea anului școlar, în România au început să apară tot mai multe rechizite contrafăcute, care ulterior ajung în magazine și mai apoi în ghiozdane. astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 20.000 bucăţi pixuri din plastic, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, pe data de 16.09.2020, polițiștii de frontieră au participat la un control fizic asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului efectuat, au fost descoperite 20.000 de pixuri din plastic, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Bunurile, în valoare de aproximativ 20.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii depunere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.   

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.