Restaurantul Golful Pescarilor ne invită să ne răsfăţăm gusturile cu preparate din pește și fructe de mare, realizate după reţete tradiţionale. Situat pe plaja din Agigea, localul ne încântă și cu o privelişte deosebită, iar sunetul valurilor și muzica bună creează o atmosfera încântătoare.
În plus, în fiecare săptămână un alt preparat este la preț promoțional, iar acum Recomandarea săptămânii sunt Midii aglio, olio e peperoncino, un preparat autentic italian, perfect pentru cei care adoră combinațiile simple și savuroase. Prețul este de 39 de lei. Midiile proaspete sunt sotate cu ulei de măsline extravirgin, usturoi aromat și un strop de ardei iute, care le oferă o notă picantă, dar echilibrată. Este o rețetă ideală pentru a simți gustul mării, completat de arome mediteraneene rafinate. Acestea se servesc cu pâine crocantă pentru a savura sosul până la ultima picătură. Pentru experiența completa se recomandă asocierea acestora cu un pahar de vin alb sec, ce va scoate si mai mult în evidență aroma lor.
Iată programul evenimentelor cu muzică live de la Restaurantul Golful Pescarilor:
- vineri, 6 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin, M&G Saxo
- sâmbătă, 7 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin
- sâmbătă, 21 decembrie, ora 18.00 – M&G Saxo
- duminică, 22 decembrie, ora 13.00 – Elena Gatcin
- luni, 23 decembrie, ora 18.00 – seară de colinde: Elena Gatcin, Lucian Colareza, Andrei Răilean
- vineri, 27 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin
- sâmbătă, 28 decembrie, ora 18.00 – Mario Fieraru
- duminică, 29 decembrie, ora 13.00 – Elena Gatcin
- marți, 31 decembrie, ora 13.00 – Mario Fieraru
- miercuri, 1 ianuarie 2025, ora 13.00 – Mario Fieraru
Rezervări: 0731.40.40.41.
M.G.