Restaurantul Golful Pescarilor ne invită să ne răsfăţăm gusturile cu preparate din pește și fructe de mare, realizate după reţete tradiţionale. Situat pe plaja din Agigea, localul ne încântă și cu o privelişte deosebită, iar sunetul valurilor și muzica bună creează o atmosfera încântătoare.
În plus, în fiecare săptămână un alt preparat este la preț promoțional, iar acum Recomandarea săptămânii este saramura de lufar, la un preț de 49 lei. Saramura de lufar este un preparat tradițional românesc, apreciat în special în zonele de lângă Dunăre și litoral, datorită aromei intense și a gustului echilibrat de pește și condimente. Lufărul, un pește de apă sărată cu carne albă și fermă, este ideal pentru această rețetă. Preparatul constă în coacerea peștelui, urmată de scufundarea acestuia într-un sos aromat de saramură.Se servește cu mămăligă caldă, iar deasupra se presară verdeață proaspăt tocată.
Iată programul evenimentelor cu muzică live de la Restaurantul Golful Pescarilor:
- sâmbătă, 30 noiembrie, ora 18.00 – M&G Saxo
- duminică, 1 decembrie, ora 13.00 – M&G Saxo
- vineri, 6 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin, M&G Saxo
- sâmbătă, 7 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin
- sâmbătă, 21 decembrie, ora 18.00 – M&G Saxo
- duminică, 22 decembrie, ora 13.00 – Elena Gatcin
- luni, 23 decembrie, ora 18.00 – seară de colinde: Elena Gatcin, Lucian Colareza, Andrei Răilean
- vineri, 27 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin
- sâmbătă, 28 decembrie, ora 18.00 – Mario Fieraru
- duminică, 29 decembrie, ora 13.00 – Elena Gatcin
- marți, 31 decembrie, ora 13.00 – Mario Fieraru
- miercuri, 1 ianuarie 2025, ora 13.00 – Mario Fieraru
Rezervări: 0731.40.40.41.
M.G.