Regina Elisabeta a stat singură la funeraliile soțului ei. Prințul Philip, omagiat printr-o ceremonie restrânsă

0
289
Regina Elisabeta a II-a stă singură, din cauza regulilor din pandemie, în timpul slujbei religioase din capela St. George, la funeraliile soțului ei, prințul Philip Foto: Guliver/GettyImagesDESCHIDE GALERIA FOTO

Membrii familiei regale britanice au oferit sâmbătă un exemplu în ceea ce privește respectarea regulilor impuse de pandemie. Astfel, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost nevoită să stea singură în timpul funeraliilor soţului său Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază în capela St.George.

Regina și prințul Philip au fost căsătoriți 73 de ani. Cel mai longeviv prinț consort din istoria națiunii a murit la 9 aprilie la vârsta de 99 de ani. La sfârșitul slujbei religioase, sicriul în care se afla trupul neînsufleţit al prinţului Philip a fost coborât în „Royal Vault”, cripta din capela St. George. Sicriul va rămâne în acest cavou până la decesul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Trupurile celor doi soţi se vor odihni astfel împreună în capela Memorial a regelui George al VI-lea, tatăl reginei Elisabeta a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.