Regulamentul privind accesul în Zona Peninsulară, suspendat până la soluționarea definitivă a cererii de anulare a acestuia

0
286
foto: arhivă

Tribunalul Constanța a admis cererea privind suspendarea, din nou, a Regulamentului de acces în Zona Peninsulară, de data aceasta până la soluționarea definitivă a cauzei aflată pe rol.

Judecătorii au admis, marți, 29 noiembrie, solicitarea reclamanților – persoane fizice, care au chemat în judecată municipalitatea, cu privire la Hotărârea  294/31.08.2021 care stabilește regulile de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța. De această dată, reclamanții au cerut suspendarea acestui Regulament până la soluționarea definitivă a cauzei, față de prima cerere, când s-a cerut suspendarea până la judecarea fondului.

De precizat că solicitarea intervine în cauza în care s-a cerut anularea Regulamentului, care a avut loc zilele trecute, când instanța a dispus amânarea până în luna ianuarie, pentru depunerea la dosar a unor înscrisuri.

De precizat că în această speță vorbim despre cererea de suspendare a actului administrativ, formulată de catre Parohia „Sfântul Anton de Padova“ și de mai mulți locuitori din Peninsulă, reprezentați de avocatele Mirela Doicescu și Laura Andrei Cristiana.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.