Reparații capitale la Adăpostul public pentru câinii fără stăpân

0
329

.

Echipele Primăriei Constanța, ale Confort Urban, ale RAJA și ale operatorului de salubrizare, sub coordonarea viceprimarului Ionuț Rusu, s-au mobilizat și Adăpostul public pentru câinii fără stăpân a intrat în reparații capitale.

Pentru ca animalelele aflate în adăpost să beneficieze de condiții decente, să nu sufere de frig și să fie protejate de vânt și zăpadă, se repară acoperișurile, țarcurile și gardurile exterioare. În fiecare cușcă se pun europaleți căptușiți cu paie și țarcurile sunt izolate. Toate rigolele și gurile de scurgere au fost decolmatate, iar spațiul verde din incinta adăpostului a fost igienizat.

Iubitorii de animale au răspuns apelului primarului Vergil Chițac și au asigurat peste 150 de baloți de paie si europaleți, materiale necesare pentru ca animalele din adăpost să fie ferite de gerul iernii.

„Trebuie să încercăm cu toții să fim mai buni cu aceste animale oropsite și să nu le răpim dreptul la viață. Intrați pe site-ul Primăriei Constanța sau pe pagina de Facebook a Municipalității, alegeți-vă un câine și oferiți-i o șansă. De o viață mai bună va beneficia și cățelul adoptat, astăzi, de viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu.

Dacă nu puteți sa adoptați, ajutați-ne trimițând mâncare. Produsele trebuie să fie ambalate, sigilate, să se afle în termen de garanție și să poarte marca C.E. Avem nevoie și de sprijinul dumneavoastră pentru a schimba în bine cât mai repede viața acestor suflete nevinovate! 

Facem un apel către iubitorii de animale, ONG-uri dedicate, constănțeni să se implice activ, să găsim împreună cele mai bune soluții pentru aceste suflete chinuite. Trimiteți propunerile dvs pe adresa de e-mail: ionut.rusu@primaria-constanta.ro. Vă mulțumim pentru implicare!“, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.