Reprezentanţii Asociaţiilor de Elevi din Bucureşti, Ilfov și Constanţa au depus plângeri penale pe numele lui Ludovic Orban, Raluca Turcan şi Monica Anisie

0
545

Reprezentanţii Asociaţiilor de Elevi din Bucureşti şi Ilfov, respectiv Constanţa au mers vineri, 28 august, a.c., la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a depune plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele lui Ludovic Orban, Raluca Turcan şi Monica Anisie.

Această acţiune a venit ca urmare a declaraţiilor din data de 26 august, când aceştia au anunţat faptul că elevii vor trebui să îşi procure singuri măştile, iar tabletele nu vor ajunge până la începutul acestui an şcolar, fapt ce dezechilibrează complet educaţia, când aceasta are cea mai mare nevoie de finanţare.

Precizăm faptul că alegerea de a nu ne prezenta în număr mare este motivată atât de pericolul la care nu dorim să îi supunem pe colegii noştri, cât şi de legislaţia în vigoare. De altfel, dorim să tragem un semnal de alarmă, având în vedere declaraţiile privind procurarea măştilor din buzunarul propriu al elevilor”, au precizat reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.