Restaurantele depind de firmele de delivery: “Specula e în floare, iar comisionul poate ajunge şi la 40%”

0
1312

În momentul de faţă, activitatea restaurantelor depinde de firmele de delivery care s-au impus pe piaţă: Food Panda, Glovo etc. Este o afacere care a luat avânt în această perioadă marcată de restricţii. Restaurantele şi terasele nu pot funcţiona momentan, în sensul că nu îşi pot primi clienţii, dar se poate găti, servirea clienţilor fiind făcută în sistem take-away sau delivery. Mulţi au apreciat că patronii de localuri sunt nişte norocoşi, însă cei care au colaborare cu firmele de delivery spun că nu au aceleaşi câştiguri! “Deşi funcţionează, restaurantelor le este greu, nu e chiar aşa mană cerească”, susţine patronul unui local din centrul Constanţei. “Există o speculă care a luat avânt în rândul firmelor de delivery şi un comision la livrarea comenzilor poate ajunge şi la 40%. Se întâmplă să găsim greu personal disponibil”, explică patronul localului.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.