Restaurantele Sofra și Entourage, amendate de două ori la interval de o oră

1
5469
Polițiști în control

Polițiștii constănțeni au verificat, din nou, dacă localurile de pe raza municipiului Constanța respectă regulile impuse de autorități. În ultima perioadă, multe dintre ele funcționau ”pe blat”, deși, din câte se știe, activitățile economice în ceea ce le privește sunt interzise.

Polițiștii constănțeni au verificat, miercuri, 24 martie, 35 de societăți comerciale și au legitimat aproximativ 600 de persoane. La activități au participat peste 40 de polițiști, fiind verificate peste

În urma activităților, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 41.000 de lei.

Exemple:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a două restaurante, situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Mamaia, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Cei doi administratori ai societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 14.000 de lei.

Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că șase localuri de pe raza de competență desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorii societăților comerciale în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 13.000 de lei.

Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în patru baruri de pe raza municipiului Constanța se servesc băuturi alcoolice, în condițiile în care activitatea nu este permisă în astfel de locuri.

Operatorii economici au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare toală de 8.000 de lei.

Totodată, polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe două terenuri de fotbal (acoperite cu balon), situate pe strada Gladiolei, respectiv Dumitru Marinescu, din municipiu, se desfășoară activități sportive în spațiu închis, la care participă mai multe persoane.

Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional de către polițiști, cu amendă în valoare de 12.500 de lei, respectiv 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Polițiștii Secției 5 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în trei baruri de pe raza municipiului Constanța, se se desfășoară acte de comerț în spațiu închis,  nerespectându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Potrivit unor surse neoficiale, localurile sancționate sunt: Sofra, amendată de 2 ori la interval de o oră, Entourage – de două ori, Asado, Manara, Budda Bar și Sagitta’s.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.