Restaurantul Național din Mamaia se transformă

1
734

Constănțenii sunt invitați să transmită observații și propuneri cu privire la noul Plan Urbanistic Zonal propus pentru o parte din stațiunea Mamaia, generat de Restaurantul Național. Inițiatorul acestuia este S.C. Patria 2001 S.A., al cărei principal acționar este Ioan Micula, unul dintre patronii European Drinks.

Avizul de oportunitate a fost deja eliberat de Primăria Municipiului Constanța pentru Planul Urbanistic Zonal propus de S.C. Patria 2001 S.A. Administrația locală atrage atenția investitorului că, pentru suprafața de 2.970mp, în cadrul căreia este situat și Restaurantul Național, noul coeficient de utilizare a terenului nu îl va depăși cu mai mult de 20% pe cel inițial.

Obiectivul P.U.Z.-ului propus de S.C. Patria 2001 S.A. constă în reglementarea terenului pentru care s-a inițiat această procedură, organizarea tramei stradale și a parcajelor din zona de studiu conform legislației în vigoare și reglementarea spațiilor verzi din zona de studiu.

Constănțenii sunt invitați să transmită observații și propuneri cu privire la Plan Urbanistic Zonal propus până la data de 16.09.2020, pe email primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă, la Serviciul Strategii și Planificare Urbană din cadrul Primăriei (B-dul Tomis nr. 51, et. 1) sau la Registratura Municipalității, la Centrul de Informare Cetățeni din cadrul City Park Mall.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Buna seara!Sunt o bunica cu o nepotica care ar fi trebuit sa mearga la scoala 38 din Constanta,in clasa 1. Azi plangea cand vedea alti copii care veneau fericiti de la scoala.De ce? D_na director A HOTARAT:clasele 0_4 sa stea acasa,(pe net) 5-8 la scoala.Acum o saptamana am fost la scoala, clasele unde ar fi trebuit sa invete copii din clasele 1a ,sunt “imputite” ne-am oferit sa facem curat .raspunsul a fost;’vine primaria,nu faceti nimic”.Dupa o mica cearta a hotarat ca va da scoala o mana de var ,nu stim ce a facut.Azi am aflat ca nu sunt manuale _vinovat? Primaria!!!!Stie sa_i duca cu presu” pe parinti< dar cum ramane cu copiii?Singurul lucru de care are frica este presa< ca pile la ISJ care o sustine are.Credeti ca se mai poate face ceva? S_au mut copilul la alta scoala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.