Restaurantul Sabroso, sancționat din nou: avea clienți în interior, deși trebuia să fie închis

3
5967
Foto IPJ Constanța

Unii operatori economici nu înțeleg sau, mai bine zis, nu vor să înțeleagă faptul că trebuie să respecte normativele în vigoare, cu privire la activitățile interzise în contextul pandemiei și al creșterii numărului de infectări. De pildă, restaurantul Sabroso, care a fost sancționat cu 2 zile în urmă, a primit din nou vizita polițiștilor, luni seară.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local de pe bulevardul I.C. Brătianu desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, polițiștii 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în 2 baruri de pe strada Dumitru Marinescu, se servesc băuturi alcoolice, în condițiile în care nu activitatea nu este permisă în baruri. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un teren de sport acoperit cu balon, situat pe strada Prof. Savu Timariu, se desfășurau activități sportive în spațiu închis, la care participau 12 persoane, care jucau fotbal. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional de către polițiști, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Restaurantul Savoris din Ovidiu, sancționat de polițiști

Tot în cursul zilei de luni, și polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, împreună cu polițiști locali, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus, pe raza de competență.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local de pe strada Națională desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

D.A.

3 COMENTARII

  1. Restaurantul SABROSO ar trebui închis forțat fara drept de a mai putea face deschis vreodată pentru inconștiență patronului și pentru răspândirea virusului dosar penal cu executare.

  2. Focar de infectie!!!
    Extraordinar,da de ce nu i-ati prins cand aveau scris pe tablita unde scriau cu creta meniul zilei,”INVENTAR”si de fapt aveau pomeni inauntru de slatari… saptamana trecuta au avut 2 pomeni ale celor care vin zilnic la meniul zilei…cele cu bani in par si ei cu palarii cu boruri mari,clienti fideli,de aceea si pomenile le tin aici cu peste 50 de persoane.Cei din cartier stiu cand se tin pomeni,cu toate usile lui inchise,ca daca cautam in cele doua buticuri paine,vanzatoarele ne spun ca a luat o toata patronul localului ca are pomana…Ptr. el ramanem si fara paine in cartier.Ca sa nu spun de 8 martie cand sau batut petrecaretele si angajatii cu jandarmii,de un jandarm a ramas cu mesa uneia in mana,iar de draci au spart paharele in parcare de nu ne mai putem parca masinile de cioburi….Ca sa nu spun cum acosteaza trecatorii astea cu bani in par cand ies din birt ,sa ne ghiceasca,sa le schimbam bani ,hartii mari ca cica nu au sa le dea rest cei din localul,etc.In 48 sau pe scaunele localului nu mai spun de vesela….sunt microbi angro….ele nu poarta chiloti….fac din picioare si udatura aia trece prin fusta si pe tapiteria scaunului…si vi tu om de rand te asezi pe scaun mai ales vara si transpirata,avand o rochie subtire te pui pe scaunul ala…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.