Restricții de circulație în Zona Peninsulară

0
657

Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită, la Constanța, prin acțiuni cu caracter militar și civil care vor avea loc luni, 24 ianuarie a.c., în Piața Ovidiu.

Pentru siguranța participanților la eveniment, în intervalul orar 10.00 – 12.30, se vor bloca următoarele zone de acces:

– strada Petru Rareș, la intersecția cu strada Traian;

– strada Marcus Aurelius, la intersecția cu Piața Ovidiu;

– strada Dimitrie Cantemir, la intersecția cu strada Marcus Aurelius;

– strada Petru Rareș, la intersecția cu strada Vasile Canarache.

Conform art.1 pct.18 Anexa 3 din H.G. nr. 34/06.01.2022, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 08 ianuarie 2022, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, participarea la eveniment este permisă doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificatul unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Organizatorii vor asigura efectuarea triajului epidemiologic pentru toți invitații la eveniment. Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat corespunzător.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.