Restricții de circulație pe mai multe străzi din Constanța

0
189

Continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe tronsonul delimitat de străzile Maramureș și Ion Andreescu. Echipele SC Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 17:00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Zona carosabilă este amenajată pentru a fi recondiționată cu asfalt. Lucrări de modernizare a carosabilului au avut loc în această perioadă și pe străzile Făgetului și Mărășești.

Pe aleea Zmeurei continuă reabilitarea carosabilului în zona Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța. Astăzi, se execută lucrări de asfaltare, cu restricții totale de trafic rutier, până la ora 17:00.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.