Restricții pe Autostrada A2 unde se efectuează lucrări pe două sectoare de drum

0
65
Trafic rutier pe autostrada. FOTO Focus Press

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 26 aprilie, pe autostrada A2 București – Constanța, se va circula restricționat.

Restricțiile sunt după cum urmează:

  • km. 80 – 84, sensul către București, pe raza localităților Dor Mărunt și Vlad Țepeș, județul Călărași, se vor efectua progresiv lucrări la partea carosabilă. Astfel, până la ora 15:00, traficul este restricționat pe prima bandă;
  • km. 127 – 128+500 de metri, pe raza localității Ștefan cel Mare, județul Călărași, se efectuează înlocuirea panourile anti-orbire, motiv pentru care circulația este oprită pe a doua bandă până la ora 15:00.

Pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, între kilometrii 15-17, pe sensul către Constanța, în zona localității Cumpăna, județul Constanța, sunt restricționate astăzi, până la ora 16:00, banda de urgență și prima bandă.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.