Restricții totale de trafic în Km 4-5, săptămâna viitoare

0
166

Un tronson al străzii Liliacului va fi închis traficului rutier săptămâna viitoare. Excepție fac mijloacele de transport în comun.

Tronsonul străzii Liliacului cuprins între străzile Progresului și Pandurului se află în plin proces de modernizare. Lucrările de reabilitare a trotuarelor sunt în curs de finalizare, iar de săptămâna viitoare se reiau intervențiile asupra carosabilului.

În perioada 11-13 octombrie a.c., se vor executa lucrări de asfaltare, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total pe segmentul de drum pe care se intervine, între orele 08.00 – 16.00, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.