Reținut pentru furtul mai multor bunuri dintr-un spațiu de cazare, din Mamaia

0
220
Foto cu rol ilustrativ, sursa: jurnalmm.ro

Urmare a cercetărilor în patru dosare penale care vizează sâvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 31 de ani, din județul Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au reținut în sarcina acestuia patru fapte de furt, comise în perioada 28-31 mai a.c., când acesta ar fi pătruns în incinta unor unități de cazare, de pe raza stațiunii Mamaia, și ar fi sustras 2 genți, 1 portofel, bani și alte bunuri personale aparținând unor femei care își desfășurau activitatea în cadrul acestora.

Totodată, bărbatul în cauză ar fi sustras geanta unei femei, lăsată nesupravegheată în coș, în timp ce aceasta se afla la un centru de închiriere biciclete de pe raza stațiunii.

La data de 31 mai a.c., polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri Judecătoria Constanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.