Reținuți pentru tâlhărie: unul a râvnit la poșeta unei femei, altul la o sticlă cu alcool

0
91
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: ysnews.com

Polițiștii constănțeni au reținut două persoane, cercetate în dosare diferite, dar ambele acuzate de tâlhărie calificată.

Astfel, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, în cursul zilei de ieri, marți, 26 august, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au reținut un bărbat, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. La data de 3 iulie a.c., persoana în cauză ar fi smuls poșeta unei femei de 30 de ani, ulterior părăsind zona, în timp ce aceasta se afla în fața unui club din stațiunea Mamaia.

În cel de-al doilea caz, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au reținut un bărbat, de 39 de ani, bănuit tot de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Astfel, la data de 25 august a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras o sticlă cu băuturi alcoolice dintr-un magazin din Lumina și l-ar fi agresat fizic pe administratorul societății care ar fi încercat să-l oprească pe acesta. Ulterior, persoana în cauză a părăsit locul faptei.

Ambele persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.