Revenit la conducerea oraşului Murfatlar, Cojocaru spune că nu se aştepta să găsească atâtea probleme: “Riscăm să pierdem fonduri, sunt trei proiecte cu probleme”

0
406

George Cojocaru preia Primăria Murfatlar cu o serie de probleme, după cum declară acesta. Mai multe proiecte sunt blocate, existând riscul ca administraţia locală să piardă fondurile obţinute, spre exemplu, pentru asfaltarea mai multor străzi.

“Nu sunt bani să încheiem lucrările pentru proiectul de asfaltare a 26 de străzi. Nu ies la socoteală 4 milioane de lei, iar noi trebuie să închidem aceste lucrări până la sfârşitul lunii decembrie. La fel, nu sunt bani nici pentru finalizare DC 27. În total, vorbim de o sumă cam cât e întreg bugetul oraşului. Pentru un alt proiect, 13 străzi, e blocată recepţia lucrărilor de 2 ani. Ştiam că sunt probleme, dar nu mă aşteptam să fie chiar atât de multe. Sunt 3 proiecte cu probleme, pentru care încerc să găsesc rezolvare”, a spus Cojocaru, care revine, după o absenţă de 2 mandate, la cârma oraşului Murfatlar.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.