FOTO VIDEO. REVOLTĂTOR! Groapă ilegală de gunoi, pe un teren din Agigea!

0
474

Garda de Mediu Constanţa a fost sesizată cu privire la o situaţie revoltătoare în comuna Agigea! Un teren situat în apropiere de secţia pentru bolnavii de Alzheimer şi lângă staţia de cercetare (care este sit protejat) a fost transformat în groapă de gunoi ilegală!

Cel care a depistat situaţia, primarul comunei, Cristian Cîrjaliu a declarat:

“La ora 8.00 am observat o maşină de la Iridex, încărcată cu gunoi, care venea de la Eforie şi care circula pe la Poarta 10 bis. Noi nu avem groapă de gunoi, aşa că mi s-a părut ciudată situaţia, prin urmare m-am dus după această maşină şi, spre surpriza mea, am constatat că deşartă gunoiul pe terenul de lângă staţia de cercetare din localitate. Pe o suprafaţă de 5 mii de metri pătraţi e plin de gunoi. Este o adevărată groapă ilegală de gunoi înfiinţată de această firmă de salubritate! Fac apel către Garda de Mediu să intervină rapid”, a precizat primarul.

Acesta a încercat să ia legătura şi cu reprezentanţii firmei menţionate, însă fără succes.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE:

Contactată telefonic, Ileana Andrei, comisarul șef al Gărzii de Mediu Constanța a precizat că situația se va verifica la începutul săptămânii viitoare, deoarece nu are personal disponibil.

Groapa ilegală de gunoi este amplasată e pe strada Rezervației nr. 4, din Agigea, la 50 de metri de Situl Natura 2000. Societatea de salubritate Iridex este proprietara terenului în cauză dar nu are autorizație pentru depozitarea deșeurilor menajere.

La rândul lor, reprezentanţii din conducerea Iridex au declarat, la solicitarea Focus Press, că vor oferi un punct de vedere abia luni, când vor veni la Constanţa.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.