REWE România, în discuţii să preia bazarul Ştefăniţă Vodă: ar urma să îl modernizeze complet şi să creeze zone cu spaţiu verde

0
1087

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța are în plan, în viitorul apropiat, constituirea unei asocieri privind reamenajarea și modernizarea bazarului Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța. Asta, dacă va fi de acord şi noul director general al regiei, Teo Hira, pentru că de azi, 22 ianuarie, el va prelua mandatul de şef, de la Florin Gheorghe. Tot de la Florin Gheorghe “moşteneşte” şi proiectul menţionat mai sus, iar în rândurile care urmează vă prezentăm detaliile.

Aşadar, RAEDPP poartă discuţii cu REWE România în privința valorificării terenului pe care se află amplasamentul. Asocierea va contribui la revigorarea activității comerciale din zonă și va constitui o oportunitate privind eficientizarea activității Regiei, care caută în permanență modalități de a-și crește veniturile – se arată în proiect.

„O astfel de construcție insalubră nu își are locul într-un municipiu de secol 21. În ultimele luni, am purtat discuții cu mai mulți retaileri importanți, astfel încât să îndepărtăm focarul de infecție existent și să punem în valoare terenul, oferindu-i standardul de modernitate care i se cuvine. REWE România și-a exprimat disponibilitatea de a opera în bazarul Ștefăniță Vodă, iar RAEDPP Constanța avea deja în plan o astfel de modernizare, având în vedere că starea actuală nu aduce beneficii Regiei. Având acest scop comun, considerăm că prezența REWE reprezintă o adevărată oportunitate pentru eficientizarea activității Regiei, care atrage în asociere o companie importantă pe piață, cât și pentru locuitorii din zonă, care și-au declarat dorința de a face cumpărături într-un spațiu civilizat”, a declarat (încă) directorul general al RAEDPP, Florin Gheorghe. Pe lângă locurile de muncă pe care le pune la dispoziție, REWE Group are datoria ca la acel amplasament să creeze zone cu spațiu verde.

Iată proiectul:

Rămâne de văzut dacă proiectul este preluat şi adoptat şi de actuala conducere a regiei. De precizat că bazarul se află şi în atenţia unor oameni de afaceri constănţeni, ca de exemplu Daniel Pandele care deţine Doraly Mall.

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.