Roger Federer a jucat vineri, 23 septembrie, ultima partidă în tenisul profesionist

0
64
sursa foto: eurosport.ro

Părinții lui Roger Federer, Robert și Lynette, au oferit un interviu după meciul de retragere a fiului lor din tenis, după mai mult de două decenii petrecute în lumea bună a tenisului. Roger Federer (41 de ani) a jucat vineri, 23 septembrie, ultima partidă în tenisul profesionist, pierzând, alături de Rafael Nadal, confruntarea de dublu jucată împotriva americanilor Jack Sock și Frances Tiafoe. 

Robert Federer: „Cel mai dureros moment al carierei sale a fost finala Wimbledon 2019, când a ratat două mingi de meci.”

„Înainte ca Roger să ia decizia și să o facă publică, ne-am așezat la masă și am vorbit despre acest subiect. Problema cea mai mare a fost găsirea timpului potrivit pentru a face anunțul. Desgiur, nu ar fi fost bună sincronizarea, în timpul US Open, deoarece Serena Williams și-a anunțat la rândul ei retragerea. 

Cred că finala turneului de la Wimbledon din 2019 a fost cel mai dureros moment al carierei sale, când Federer a ratat două mingi de meci pe propria servă,” a declarat Robert Federer, conform sport.ro

„Robert și cu mine ne-am confruntat de mult timp cu ideea retragerii sale. Nu doar din cauza vârstei sale, dar și din cauza accidentărilor care l-au tras înapoi în ultimii ani.

În acest proces, am menținut mereu puțină speranță, dar ne-am dat seama că genunchiul său drept nu a rămas într-o stare aptă pentru competiție,” a spus Lynette Federer, conform Punto de break

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.