Româncă gravidă în 8 luni, arestată în Irlanda: a răpit și agresat sexual două tinere

0
1553
Foto cu rol ilustrativ, sursa-ziare.com

O româncă însărcinată în opt luni a speriat Poliţia din Irlanda de Nord. Femeia, care a fost arestată, a răpit două tinere şi le-a agresat sexual, după ce le-a ameninţat cu un cuţit, potrivit Adevărul.

Maria Covaci (29 de ani), se află deja în arest şi va fi judecată în Irlanda de Nord. Ea este acuzată că a răpit de pe stradă două tinere, le-a ameninţat cu un cuţit şi le-a agresat sexual, scrie cotidianul Belfast Telegraph.

Deşi era însărcinată în opt luni, românca nu s-a dat înapoi de la comiterea niciunei fărădelegi. Maria Covaci e anchetată pentru două acuzaţii de răpire, două de deţinere de armă ofensivă, două de sechestrare, două de agresiune comună şi una de agresiune sexuală. Acuzaţiile au legătură cu un incident pe strada James, din Ballymena, care a avut loc pe 13 noiembrie, când Covaci era însărcinată în opt luni.

Un judecător districtual a declarat instanţei că femeia, care e cetăţean român, se confruntă cu „acuzaţii foarte substanţiale şi foarte grave”.

Cele două tinere răpite le-au povestit poliţiştilor că au fost prinse şi forţate să se urce într-o maşină, sub ameninţarea cuţitelor, de două persoane, una dintre ele fiind Maria Covaci.

Victimele au fost duse într-un loc retras, unde una dintre ele a fost forţată să îngenuncheze. Ofiţerul a povestit că fetei i-au fost scoase hainele şi lenjeria intimă, a fost fotografiată şi i s-a spus de către atacatorii ei că va fi făcută să fie o „stea de internet”.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.