România va participa, anul acesta, la Olimpiada Culinară de la Stuttgart (competiţie de înaltă ţinută, ce reuneşte maeştri bucătari şi cofetari din întreaga lume) cu patru echipe, ce vor concura în 3 categorii, după cum urmează:
Echipa Națională de Seniori, care va concura la categoria “NATIONAL TEAMS”: Dragoş Bercea (Căpitan), Daniel Nistor, Laurenţiu Hairadin, Alin Barabancea, Bogdan Cozma, Marinica Bejenaru, Marian Zancianu, Eparu Irinel și Flavian Andrei Dobre.
Echipa Națională de Juniori, care va concura la categoria “JUNIOR NATIONAL TEAMS”: Mocan Emanuel (Căpitan), Dadiana Munteanu, Vădean Alin , Mihai Dragomir, Alexandru Ştefan și Antohi Paul.
Echipa Regională “Hotel Belvedere Braşov” – Echipa Culinară Regională Braşov, care va concura la categoria “REGIONAL TEAMS”: Ioan Florescu (Căpitan ), Ghişoi Cornelia, Popa Ioan, Ciobanu Cristina, Daniel Buzea, Gabor Sabina, Paul Holhoş, Balazs Corina.
Echipa Regională “Casa Boierului din Deal” – va concura la categoria “REGIONAL TEAMS”: Lungu Cerasela ( Căpitan ), Ene Cecilia, Vera Maxim, Arsene Ionut-Cătălin, Afilipoaie Flavius, Popa Florin, Paul Ionuţ Secară.
Olimpiada are loc în perioada 14-19 februarie 2020, iar după cum se poate observa, unul dintre bucătarii din echipa “Casa Boierului din Deal” este nimeni altul decât Flavius Afilipoaie de la restaurantul “Don Corleone” din Constanţa. Să îi urăm success lui şi echipei!