Emisiunea “Românii au talent” revine: preselecțiile pentru sezonul 11 încep pe 8 septembrie, la Constanța

0
226

Încep preselecțiile pentru sezonul 11 Românii au talent, iar această veste este una îmbucurătoare pentru românii talentați pentru că astfel au posibilitatea să își îndeplinească visul.

Caravana Românii au talent vine în țară pentru a îi cunoaște pe eroii următorului sezon și a le da ocazia să cucerească publicul prin momentul pe care l-au pregătit.

Pe 8 septembrie, caravana ajunge la Constanța la Hotel Oxford, după mult timp în care orașul de la malul mării nu a mai fost vizitat de echipa Românii au talent.

Pe 10 septembrie la Galați, la Hotel Ibis Styles Dunărea, iar săptămâna se încheie pe 12 septembrie la Iași, la Hotel Unirea. Următoarea săptămână echipa va merge la Craiova, pe 16 septembrie, la hotel Europeca și la Timișoara, pe 18 septembrie, la Hotel Boavista. Caravana își va încheia căutările la Cluj Napoca, pe 20 septembrie, la Grand Hotel Napoca și pe 22 septembrie, la Brașov, scrie capital.ro

Condiții optime de siguranță

Echipa căutătorilor de talente va asigura toate condițiile de siguranță pentru această perioadă: de la distanța socială atât în sălile de casting, cât și în zonele de așteptare, la asigurarea măștilor și a soluțiilor de dezinfectare.

Pentru toți cei nerăbdători să ajungă în etapa preselecțiilor, pot să completeze formularul de înscriere pe site, la adresa: https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.