Românii din Danemarca au donat mobilier școlilor constănțene

0
133

Comunitatea românilor din Danemarca, împreună cu Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sprijină învățământul din România! 

Danemarca este a doua casă pentru mulți români, care trăiesc și muncesc peste hotare. Iar comunitate românilor din Danemarca înseamnă pentru veteranii Armatei Române sprijin, solidaritate și compasiune, atunci când se implică în dezvoltarea comunităților care au nevoie de ajutor! 

Aceștia au contribuit, prin intermediul Anei Emanuela Surdu, la donarea, pentru școlile din România, de mobilier școlar, mobilier de secretariat și componente de sisteme informatice. Astfel, Liceul „Carol I“ Ostrov a primit bănci și scaune pentru o clasă întreaga. La Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Ion Corvin, cancelaria a fost dotată cu scaune pentru cadrele didactice.

Identificarea unităților școlare beneficiare s-a făcut împreună cu Inspectoratul Scolar Județean Constanța.

„Stimați Români, vă adresăm mulțumirile noastre ca semn de profundă apreciere și recunoștință pentru dedicarea dumneavoastră față de învățământul românesc“, a transmis prof. Sorin Mihai, inspectorul școlar general constănțean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.